O NAMA

Men’s choice no.1

Kozmetički salon za muškarce

Promatrajući muške klijente  koji mi dolaze u kozmetički salon namijenjen ženama, primijetila sam da ih ima sve više koji brinu o svom izgledu ali isto tako i da im  je  puno puta nelagodno kada se na recepciji  nađu zajedno sa ženskim klijenticama. I tako se rodila moja  ideja da i naš jači spol treba svoje mjesto za uljepšavanje prilagođeno njihovim muškim beauty potrebama.

 

Iza imena Men’s choice no.1, stoji visoka kvaliteta usluge, nastala dugogodišnjim iskustvom i stalnim usavršavanjem educiranih kozmetičara.

 

Men’s choice no.1 koristi vrhunske preparate, poznatih kozmetičkim brandova kao što je Japanski FORLLE’D koji se proizvodi po najvišim farmaceutskim standardima te je dizajniran i proizveden po  najboljoj Hi-Tech tehnologiji proizvoda za njegu kože i patentiranom Nano tehnologijom hijalurona koja je nagrađena Nobelovom nagradom iz biokemije.

Tu su još neki poznati brendovi kao što su Bernard Cassire čija je kozmetika 100 % prirodna i pogodna za vegane i vegetarijance, Sothys, Casmara,Word of Beauty, svjetski poznati brend za pedikuru Foot Fethiche  by Bastien Gonzalez te za depilaciju SKINS BRAZILAN vosak, nakon koje ćete poželjeti doći ponovo što prije.

Naravno da treba naglasiti da je sva kozmetika koja se koristi u Men’s choice no.1 kozmetičkom salonu isključivo namijenjena muškoj koži

 

U  ugodnom ambijentu uz glazbu, ljubazno i stručno osoblje, Vaše tijelo dobit će sve potrebno za trajnu ljepotu i zdravlje.

 

A idividualnim pristupom i ciljanim tretmanima lica i tijela postižemo željeni rezultat koji će doprinjeti Vašem unutarnjem zadovoljstvu te opuštanju nakon svih aktivnosti ubrzane današnjice.

 

Pozivamo Vas da dio svog dragocjenog vremena provedete  sa nama

vrhunska usluga za modernog muškarca

VAŽNOST NJEGE ZA MUŠKARCE

Oaza za modernog muškarca

Ako ste uvjereni da “pravi muškarci” ne posjećuju kozmetičke salone, u krivu ste.

Suvremeni muškarci sve više paze na svoj izgled i toga se ne srame. Svakodnevne obaveze, putovanja i stres ostavljaju tragove kako na ženskoj, tako i na muškoj koži

 

Odijelo čini muškarca, ali što je s izgledom njegova lica i tijela? Dok zdrava i uravnotežena prehrana te fizička aktivnost mogu biti odlična odskočna daska i potpora vitalnijem i mladolikijem izgledu, pomoć se krije i u dermo-kozmetičkim tretmanima koji licu i tijelu vraćaju odmorniji i mlađi izgled.

 

Muška koža lica se poprilično razlikuje od ženske…deblja je za oko 30%  i sadržava čvršću vezu masnog tkiva. Ima veću sposobnost vezivanja vode pa stoga djeluje čvršće i zategnutije nego koža žena.

Sve ovo nije razlog da zaboravite njegu kože. Muškarcima je potrebna posebna njega i kozmetika prilagođena isključivo njima.

GALERIJA FOTOGRAFIJA