USLUGE

NJEGA LICA

Njega kože lica je obavezna stavka u dnevnoj rutini

MASAŽA

Opuštajuća masaža čini čuda za duh i tijelo.

DEPILACIJA

Glatka njegovana koža je odlika njegovanog muškarca.

MANIKURA/PEDIKURA

Neka vaši nokti uvijek budu lijepi i njegovani.

njega muške kože

NJEGA LICA

NJEGA LICA

Struktura kože lica kod muškaraca je oko 30% deblja nego kod žena. Vezivno tkivo je isprepleteno čvršćom mrežom kolagenskih vlakana. To ne znači da se muškarci ne trebaju brinuti o svojoj koži. S jedne strane, koža kod muškaraca ima veću sposobnost vezivanja vode, zbog čega izgleda čvršće i zategnutije. S druge strane, muška koža ima veći udio masti pa su muškarci skloniji pojavi mitesera i drugih nečistoća.

 

Obzirom na to da se muška koža razlikuje od ženske, njega muškog lica zahtjeva nešto drugačiji pristup.

Naime, razina kolagena i elastičnih vlakana kod muškaraca je nešto viša nego kod žena. To njihovu kožu čini glatkom i otpornijom na bore. Osim toga, njihova koža dulje zadržava vlagu zahvaljujući stabilnom hidrolipidnom sloju.

No, zbog jačeg lučenja znoja, koža muškaraca je sklona začepljenju pora. Iako se znakovi starenja kod muške populacije pojavljuju nakon 40. godine života, pravilna njega protiv bora je nužna već od 30-ih.

 

U Men’s choice no.1 salonu , nudimo vam različite tretmane za njegu lica koji uklanjaju umor, tenu daju zdrav sjaj, umiruju iritacije i upalne procese nastale tijekom brijanja te koži vraćaju vlažnost. U tretmanima se upotrebljavaju posebne kreme i maske specijalizirane za njegu muške kože. Poseban naglasak stavlja se na njegu područja brade koja je zbog brijanja sklona upalnim procesima i crvenilu.

 

A za  diskretno brisanje godina nudimo Vam nekoliko ne invazivnih anti age tretmana koji su prilagođeni muškom spolu i daju izvrsne rezultate.

Pored manualnih tretmana tu je i naša ponuda aparativnih tretmana koji se mogu koristiti zasebno ili u kombinaciji sa manuelnim.

 

A za produljenje rezultata tretmana svakako je važno da se koriste adekvatne kreme i losioni  namijenjeni muškoj koži  a za sve to ćete dobiti stručnu preporuku od naših djelatnika i naravno sve te proizvode možete kupiti u našem salonu.

REZERVIRAJ TERMIN
MASAŽA TIJELA

MASAŽA TIJELA

Masažu je moguće definirati kao primjenu sustavne manipulacije mekih tkiva u terapijske svrhe. Premda danas postoje različiti aparati za masažu ručna masaža je zasigurno najefikasnija metoda, jer uz terapijsku ima i dijagnostičku komponentu. K tomu psihološko značenje fizičkog kontakta kao modaliteta liječenja nije upitno. Masaža je najstariji oblik liječenja, a izvodi se ručno ili pomoću aparata. Preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav.

 

Riječ masaža dolazi ili od lat. riječi “massare”, što znači gnječiti, ili od arapske riječi “mas” što znači pritiskati. Riječ “massage” upotrebljena je prvi pu u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god.

Masaža postoji od pradavnih vremena. Čovjek instinktivno trlja bolni i otečeni dio tijela. Vrlo vjerojatno se masaža već odavno upotrebljavala u liječenju, osobito kod raznih afekcija lokomotornog sustava. Podaci o masaži kao sredstvu liječenja prvi put se pojavljuju otprilike 3000. god. pr. Kr., a provodila se u starih kulturnih naroda AzijeKineza i Indusa.

 

Razvoj masaže u staroj Kini odvijao se usporedo s razvojem medicine koja je uzlijekove i trave primjenjivala i akupunkturu. Japanci su pod utjecajem kineske akupunkture vremenom izradili sličnu metodu – shiatzu ( shi = prst, atzu = pritisak), kojom su na poseban način, pritiskom prstiju i noktiju, vršili određeni oblik akupunkture.

Masažu su upotrebljavali i Egipćani, Asirci, Perzijanci, stari Grci i Rimljani kao metodu liječenja oboljelih i ozljeđenih. Poznati liječnici Hipokrat i Galen preporučili su masažu kao metodu liječenja.

REZERVIRAJ TERMIN
DEPILACIJA

DEPILACIJA

Depilacija za muškarce. Zašto –NE !

 

Već dugo vremena depilacija nije privilegija ili patnja samo ženskog roda. Muškarci su redoviti posjetitelji kozmetičkih salona i korisnici skoro svih usluga kao i žene.

To uglavnom znamo, međutim nameće se odmah pitanje „Što sve muškarci depiliraju?“

Depiliraju isto kao i žene: noge, ruke, prsa, leđa, pazuh, intimne zone.

 

 

Men’s choice no.1. Vam pored klasičnog depiliranja voskom i trakicama, nudi izvođenje depilacije SKINS BRAZILIAN VOSKOM koji je vrhunski i vodeći vosak u svijetu kada se radi o BEZBOLNOJ depilaciji a koji u svojoj ponudi ima poseban vosak namijenjen muškoj depilaciji.

REZERVIRAJ TERMIN
MANIKURA/PEDIKURA

MANIKURA/PEDIKURA

Estetska pedikura

 

Mnogi ljudi ne posvećuju dovoljno pažnje svojim stopalima. Većina ih održava samo ljeti što je skroz krivo razmišljanje. Stopala treba njegovati kroz cijelu godinu ne samo kako bi bili lijepa već i kako ne bi dolazili brojni problemi poput crvenila kože okolo nokta, urastanje noktiju zbog nošenja tijesne obuće, krivog rezanja noktiju i brojni drugi.

Estetskom pedikurom učinit ćemo da se Vaša stopala opuste i odmore u mirišljavoj kupki koja će Vas ujedno i masirati, uklonit ćemo Vam zadebljanu kožu na umornim stopalima, potisnuti kožicu, oblikovati, nalakirati, ukrasiti i pobrinuti da zadovoljni i odmorni izađete iz našeg salona.

 

Manikura

 

Manikura je kozmetički tretman u kojem ćemo se mi pobrinuti da Vaši nokti i ruke uvijek budu njegovane i lijepe. Ona mora poboljšati teksturu i zdravlje naših ruku i noktiju te im mora ujedno dati lijep i poliran izgled.

U našem salonu možemo Vam ponuditi profesionalnu njegu ruku i nogu. Brojne su prednosti našeg salona , poput ugodnog ambijenta, poznatih i kvalitetnih proizvoda koje koristimo, a možda jedna od najvećih je upravo naša kozmetičarka koja je dobitnica je brojnih međunarodnih priznanja i diploma.

REZERVIRAJ TERMIN