Odzvonilo crvenilu lica nakon tretmana čišćenja

Odzvonilo crvenilu lica nakon tretmana čišćenja

Sjećate se odlaska kozmetičaru na tretmane čišćenja lica kada ste pod okriljem noći odlazili kući ili se skrivali od znatiželjnih pogleda jer vam je bilo neugodno zbog crvenila i nadražene, izranjavane kože? No, toga više nema!

U našem salonu jedan od tretmana je Shine Stop by Casamara, personalizirani matt efekt tretman u pojedinačnim dozama u kombinaciji sa Peel-off  maskom na bazi morskih Wakame algi i aktivnog ugljena.

Jednostavnim jezikom rečeno radi se o tretmanu za regulaciju sebuma kod kože sklone mašćenju. (Sebum=loj koje luče žlijezde znojnice, inače sprječava isušivanje kože i kose, ali isto tako daje masnoću i stvara mitesere i akne na licu, pogotovo T zone.)

Sam tretman se radi u 6 koraka, a u sklopu toga je i čišćenje ultrazvučnom špatulom koja dubinski čisti pore i radi lagani piling.

Koraci:

1. Nanošenje posebnog čistača kože koji omekšava kožu i otvara pore

2. Nanosi se ampula koja posebno još dodatno omekšava kožu i pomaže da prilikom korištenja ultrazvučne špatule nečistoće s lica puno lakše izađu van, a ujedno i dezinficira kožu.

3. i 4. korak je nanošenje specijalnih ampula koje imaju zadatak dezinficirati,umiriti kožu i regulirati lučenje sebuma.

5. Slijedi nanošenje Peel-off maske kojoj je zadatak potpomognuti bolju apsorpciju svih aktivnih sastojaka koji se nalaze u prethodno nanesenim ampulama, a ujedno zbog svog svojstva snižava temperaturu kože do 6 stupnjeva, ublažava se i crvenilo koje nastaje tijekom tretmana. Maska se skida u jednom potezu i ostavlja kožu vidno osvježenu.

6. Nakon skidanja maske, na kožu se nanosi završna krema kojoj je zadatak regulacija daljnjeg lučenja sebuma.

Rezultat tretmana:

Uravnotežena, matirana, čista i obnovljena koža, mladolikog izgleda bez nesavršenosti.

Lice izgleda osvježeno i nema nikakvog izdajničkog crvenila, tako da nakon njega možete slobodno otići na posao, u kazalište ili kino, u teretanu ili večernji izlazak.

Ako imate pitanja javite nam na info@menschoiceno1.com ili nazovite na 091 793 3232.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.